Chiftelute de orez

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 25 Apr 2010 | 4206 vizualizari

 

Am vazut reteta la Oana mai demult si am vrut neaparat sa o incerca. Au iesit niste chiftelute foarte gustoase si fine la gust.

 

INGREDIENTE

  • 125 g orez
  • 1 ou
  • 50 g cascaval ras
  • 50 g unt topit
  • 50 g smantana
  • 50 g pesmet
  • marar verde
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de orez:

Orezul se pune la fiert. Se lasa cam 15 + 20 de  minute, deci nu trebuie sa se sfarame. Se pune la racit si scurs intr+o strecuratoare.

Intr+un castron se bate bine oul cu smantana si untul topit, cu sare si piper. Se adauga peste orez impreuna cu pesmetul si mararul tocat marunt. Se mai lasa cam 15 minute pana la preparare. In felul asta nu vom mai avea o compozitie moale, cu una ferma din care se modeleaza chiftelute care se dau prin pesmet si se prajesc in ulei incins.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Dana Cristea - pusikmea 1

25.04.2010, 20:20

frumoase rau, la favorite cu ele

madi_marin 1

25.04.2010, 20:37

medioto...sa stii ca si eu am facut-o prima oara....si mi-a placut reyultatul...sa le incerci cu incredere... @pusikmea....

nadina73 1

26.04.2010, 00:06

ce bine arata super madi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Lebarvursti de casa